Wie zijn wij en wat doen wij?

 

 


Kernactiviteiten
De kernactiviteit van Lions Digital Print bestaat uit digitaal printwerk; vanaf de allereerste concepttekst tot en met het definitieve eindproduct. Lions levert zijn printwerk zowel in zwart/wit als in kleur en beschikt over de allernieuwste digitale printers van Canon/Heidelberg, dat als toonaangevend mag worden gezien in de wereld van het digitale printwerk. Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn onze sleutelwoorden.

Kwaliteit en snelheid
Lions beschouwt het als één van zijn belangrijkste troeven dat zijn printwerk niet alleen kwalitatief van het allerhoogste niveau is, maar dat het ook bijzonder snel en altijd op maat van de eindgebruiker geleverd kan worden.

Maatwerk
Bij Lions kan de klant exact bestellen wat hij zelf denkt nodig te hebben. Een grote of kleine oplage met een zeer korte levertijd. Ook wat betreft de afwerkingsvormen biedt Lions een scala aan mogelijkheden: nieten, vouwen, perforeren, inbinden in een hotmelt rug, ringband of boekvorm en personaliseren van bijvoorbeeld uw mailings.

Klantvriendelijkheid
Lions Digital Print biedt optimale service en een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Het is mogelijk om opdrachten digitaal aan te leveren en te laten verwerken.

Lions Digital Print is bereikbaar per gewone post, per telefoon, per fax of per e-mail.

Voordelen:

·        minder voorraad dus minder ruimtebeslag

·        geen onnodige restanten meer

·        snelle productie bij hergebruik

·        eenvoudig wijzigingen aanbrengen

·        minder handelingen

·        proef op oplage papier, zonder extra kosten


Lions Digital Print
Herenweg 29k
2105 MB  Heemstede
Tel. 023-5572618
Fax 023-5572068
Email: info@lionsdigitalprint.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Lions Digital Print - Alle rechten voorbehouden